
Information:
Reflex Masters turnuva serisi 2. Valorant turnuvasıyla Nvidia Geforce ve Casper Excalibur ortaklığında tam gaz devam ediyor.
Artık turnuva herkesin katılımına açık!
Katılmak için yapmanız gerekenler sırasıyla aşağıda:
1) Aşağıdaki linkte verilen 2 rehberi dikkatle okuyun.
medium.com/pdcrehber/tagged/nvidia
2) Rehberde belirtildiği gibi Valorant hesabınızı eşleştirin ve takımınızı son haline getirin.
3) Takım kaptanı olarak istediğiniz gündeki gruba kayıt olun.
4) 15-16 Ocak / 18-19 Ocak / 21-22 Ocak tarihlerinden oynanacak 3 açık elemeden istediğinize katılım sağlayın. (Check-in turnuvadan 1 saat önce başlar!)
5) Açık elemelerde grubunuzda 64 takım arasından ilk 4'e girin ve 29-30 Ocak günü düzenlenecek ve twitch.tv/nvidiageforcetr ve twitch.tv/kendinemuzisyen kanallarında canlı sunulacak finallere katılmaya ve 17.500 TL'lik ödül havuzundan yararlanmaya hak kazanın!
Rules:
Bunun haricinde lütfen saygı çerçevesinde iletişim içinde olunuz ve turnuva genelinde küfürlü bir dil kullanmayınız.
Açık elemelerde katılımcılar kendi canlı yayınlarını açmakta serbesttir. Elemeler boyunca bazı maçlar rastgele olarak twitch.tv/ethem_baba kanalından ayrıca canlı yayımlanacakatır.
Yayın açmanız durumunda en az 150sn gecikme koymanız ve başlığa "Nvidia Geforce Reflex Masters" yazmanız gerekmektedir. Aksi hallerde, tespit edilmesi durumunda, turnuvadan diskalifiye edilirsiniz.
Registered | Confirmed | Attended | Available Slots |
10 | 9 | 9 | 6 |